Verhuur van stacaravans in de Loire-Atlantique

Verhuur van een stacaravan van 23/03/2019 tot 03/11/2019.

Camping Le Château du Petit Bois beschikt over verschillende soorten stacaravans die van alle gemakken zijn voorzien en perfect zijn uitgerust, wat zal bijdragen aan het succes van uw vakantie in Zuid-Bretagne. Of u nu met uw gezin, met z'n tweeën of met vrienden komt genieten van de stranden naast de camping of van de toeristische schatten van de Loire-Atlantique, u vindt altijd de stacaravan die bij uw verblijf aan de Côte d'Amour past.

Onze stacaravans voor 2 tot 6 personen (tot 3 slaapkamers) bieden u de mogelijkheid om onvergetelijke momenten te delen met uw geliefden. Al onze accommodaties zijn zo ingericht dat u zich thuis kunt voelen en kunt genieten van eenvoudige geneugten zoals een goede buitenbarbecue of een dutje voor een uitstapje! U heeft ook de mogelijkheid om uw maaltijd op te halen in het restaurant van de bar om er rustig van te genieten rond een aperitiefje op het terras of aan de tuintafel van uw stacaravan. Op camping Le Château du Petit Bois zal Zuid-Bretagne zich uitnodigen om aan uw tafel te zitten met zijn gastronomie, maar ook met dit prachtige groene natuurschoon dat een ware oase van rust aan zee vormt.

Na een bezoek aan de zoutpannen of een dagje aan het strand in Mesquer, La Baule of Piriac-sur-mer, zult u met plezier uw charmante vakantiewoning in Zuid-Bretagne vinden. Tijdens uw verblijf in de Loire-Atlantique kunt u natuurlijk genieten van alle faciliteiten van de camping in de buurt van uw stacaravan: een multisportterrein, een speeltuin voor de kinderen, en niet te vergeten het zwemparadijs en het verwarmde zwembad, dat u veel ontspanning en zwemmen biedt.

Ontdek onze stacaravans voor uw verblijf op een camping in de Loire-Atlantique!

 
Ligging
Situation de notre camping en Loire Atlantique
CAMPING LE CHATEAU DU PETIT BOIS ***
Camping de Loire Atlantique près de Guérande et de la Bretagne Sud
1820, route de Kerlagadec
44420 Mesquer
Loire Atlantique / Pays de la Loire - France

Tel. : 00 33 2 40 42 68 77
E-mail: info@campingdupetitbois.com
Latitude : 47.397116 - Longitude : -2.472077
Opening
Horaires d'ouverture du camping à Mesquer en Loire-Atlantique

Plaats van 31/03/19 tot 29/09/19
Stacaravan van 23/03/19 tot 03/11/19

Ontvangtijden: 9u-12u / 14u-18u
 
Documenten (pdf)
Tarieven Contracten Brochure Plan Verzekering annulering
Camping ACSI Camping ANCV Camping ANWB Camping Alan Rogers Camping avec wifi
Nuttige links