02 40 42 68 77
Je réserve

STARTPAGINA – Welkom op camping Le Château Du Petit Bois in Mesquer in Loire-Atlantique

Welkom op camping Le Château Du Petit Bois ***

CAMPING LE CHATEAU DU PETIT BOIS *** ligt in MESQUER in Loire-Atlantique, in Zuid-Bretagne op 8 km van Guérande dat bekend staat om haar zoutmoerassen en het beroemde zout van Guérande, aar middeleeuwse stad, op 12 km van La Baule, het mooiste strand van Europa, het casino, op 10 km van het Regionaal Natuurpark van Brière en zoveel andere dingen die een bezoekje waard zijn !!!

Middenin het 10 hectare groot bebost park waar bomen en bloemen meester zijn, vindt u maar liefst 231 kampeerplaatsen, waarvan 126 van elkaar gescheiden, in de schaduw of in de volle zon. Een familiecamping op mensenmaat, in een vrolijke, prettige sfeer !!!

U zult helemaal weg zijn van het zwemparadijs waar de glijbanen, balneobaden, fonteinen, de waterval en het kinderbadje met glijbanen voor de nodige ontspanning zorgen. Alles is verwarmd van 15 mei tot 15 september.

Camping Le Château Du Petit Bois ligt op 5 min van het strand voor wie zalig niets wil doen of wil baden of vissen. De zeearmen in Merquel zijn bekend om hun natuurlijke afzetting van kokkels en het strand van Lanséria voor het vissen op steenschelpen, mosselen en oesters, dé visplaats bij uitstek. Daag zeebaarzen, makrelen en zoveel andere rotsvissen uit of ga surf casten.

Kies zelf uw vakantie of uw weekend uit met de caravan, tent, kampeerauto of volledig uitgeruste mobilhome met één, twee of drie kamers.
In juli en augustus is er animatie voor jong en oud.

Bij ons bent u altijd welkom !!!!