Kamperen in Zuid-Bretagne met tieneractiviteiten voor volwassenen

Camping le Château du Petit Bois biedt u vele activiteiten voor volwassen tieners tijdens uw verblijf op de camping in Zuid-Bretagne. Van 07/07/2019 tot 30/08/2019, van zondag tot vrijdag, heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan sporttoernooien tussen kampeerders. Een goede sfeer gegarandeerd! Op het programma: basketbal, voetbal, volleybal, badminton, tafeltennis of traditionele petanque. Momenten van verzamelen die altijd de gelegenheid bieden om de andere kampeerders te leren kennen en samen te werken of om in een ontspannen en vriendelijke sfeer de strijd aan te gaan.

Natuurlijk kunt u de lichamelijke activiteit van uw keuze, met familie of vrienden, vrijelijk beoefenen op het multisportterrein van de camping en genieten van het gevoel van welzijn dat ontstaat na een goede training. Op camping Le Château du Petit Bois in Mesquer in de Loire-Atlantique komen tieners en volwassenen samen op camping Le Château du Petit Bois in de Loire-Atlantique, en of het nu gaat om voetbal- of waterpolospelletjes, ze laten allemaal aangename vakantieherinneringen achter voor sporters van alle generaties.

Maar de activiteiten op de camping zijn ook momenten van vermaak om even uit te rusten na een dagje strandbezoek of zwemmen in Zuid-Bretagne, met de noodzakelijke avondactiviteiten die uw avonden zullen omringen tijdens uw verblijf in Loire-Atlantique.

Vergeet tot slot niet dat u kunt rekenen op de animatoren van de kinderclub, zodat uw kleintjes, net als de volwassenen, kunnen genieten van de prachtige
vakantie aan de Atlantische kust.

Het animatieprogramma is elke zaterdag verkrijgbaar bij de receptie.

 
Ligging
Situation de notre camping en Loire Atlantique
CAMPING LE CHATEAU DU PETIT BOIS ***
Camping de Loire Atlantique près de Guérande et de la Bretagne Sud
1820, route de Kerlagadec
44420 Mesquer
Loire Atlantique / Pays de la Loire - France

Tel. : 00 33 2 40 42 68 77
E-mail: info@campingdupetitbois.com
Latitude : 47.397116 - Longitude : -2.472077
Opening
Horaires d'ouverture du camping à Mesquer en Loire-Atlantique

Plaats van 31/03/19 tot 29/09/19
Stacaravan van 23/03/19 tot 03/11/19

Ontvangtijden: 9u-12u / 14u-18u
 
Documenten (pdf)
Tarieven Contracten Brochure Plan Verzekering annulering
Camping ACSI Camping ANCV Camping ANWB Camping Alan Rogers Camping avec wifi
Nuttige links