Vele vrijetijdsactiviteiten wachten op u tijdens uw verblijf in Zuid-Bretagne

Tijdens uw vakantie op camping Le Château du Petit Bois in Mesquer in de Loire-Atlantique, vindt u vele vrijetijdsactiviteiten en entertainment voor jong en oud. Het doel van het spel? Mogen alle kampeerders, ongeacht hun leeftijd, genieten van een onvergetelijke vakantie in Zuid-Bretagne!

Voor de allerkleinsten, van 4 tot 10 jaar, gaat u naar de kinderclub waar de animatoren van de camping een programma vol leuke en creatieve activiteiten voor hen hebben. Ze zullen ook het genoegen hebben om de trampolines van de camping te ontdekken met hun nieuwe vakantievrienden, evenals een speeltuin met verschillende glijbanen en een zip line. Goede lachmomenten in perspectief die hen een mooie herinnering aan hun vakantie in Bretagne zullen nalaten.

Voor de tieners en volwassenen van de camping zijn er ook een aantal activiteiten en sporttoernooien gepland. Iedereen kan vrijelijk genieten van het multisportterrein en de speeltuinen van de camping waar verschillende sportactiviteiten kunnen worden beoefend: volleybal, voetbal, basketbal, ... om nog maar te zwijgen van de petanque! Aan de kant van de bar restaurant, biljart en tafelvoetbal fans zullen blij zijn om te concurreren voor wilde games en een video game kamer is zelfs beschikbaar.

Profiteer van uw verblijf op de camping in de Loire-Atlantique om te ontspannen of te zwemmen in het verwarmde zwembad in het waterpark. Als er één plek is die alle generaties samenbrengt op camping Château du Petit Bois, dan is het wel deze. Of u nu ontspant op een ligstoel of waterspelletjes speelt met familie of vrienden, u zult noodzakelijkerwijs vinden wat u zoekt!

Spelen, dansen, een concert bijwonen, of gewoon een goede themamaaltijd doorbrengen in een familiale sfeer, dit alles is mogelijk dankzij de animatieavonden op camping Château du Petit Bois. Unieke momenten van delen en gezelligheid om te beleven tijdens uw verblijf in Zuid-Bretagne!

 
Ligging
Situation de notre camping en Loire Atlantique
CAMPING LE CHATEAU DU PETIT BOIS ***
Camping de Loire Atlantique près de Guérande et de la Bretagne Sud
1820, route de Kerlagadec
44420 Mesquer
Loire Atlantique / Pays de la Loire - France

Tel. : 00 33 2 40 42 68 77
E-mail: info@campingdupetitbois.com
Latitude : 47.397116 - Longitude : -2.472077
Opening
Horaires d'ouverture du camping à Mesquer en Loire-Atlantique

Plaats van 31/03/19 tot 29/09/19
Stacaravan van 23/03/19 tot 03/11/19

Ontvangtijden: 9u-12u / 14u-18u
 
Documenten (pdf)
Tarieven Contracten Brochure Plan Verzekering annulering
Camping ACSI Camping ANCV Camping ANWB Camping Alan Rogers Camping avec wifi
Nuttige links