Diensten

Een heel bijzondere ontvangst!

Camping Le Château du Petit Bois biedt u vele diensten aan zodat u kunt genieten van een aangenaam verblijf in Zuid-Bretagne en de vele troeven met een lichte geest kunt bezoeken. De receptie staat tot uw dienst om u alle comfort te bieden die u nodig heeft voor uw comfort: uitlenen van föhn, strijkijzer, penningen voor wasmachines en drogers en boeken om bij het zwembad te kunnen bruinen met een goede roman. Aarzel niet om ons te bezoeken voor eventuele klachten of vragen over uw staanplaats of stacaravan, maar ook om meer te weten te komen over de toeristische trekpleisters in de regio die u niet mag missen.

Het barrestaurant, een ruimte die bevorderlijk is voor vrije tijd en ontspanning.

Het barrestaurant van de camping (geopend in juli en augustus) biedt u de mogelijkheid om ter plaatse te eten of uw gerechten mee te nemen voor een proeverij met familie of vrienden. Het bar-restaurant heeft ook een brood-, banket- en krantendepot, dat altijd gewaardeerd wordt als u wilt genieten van een openluchtontbijt onder het genot van de eerste zonnestralen van de dag. In dit gebied vindt u ook het tafelvoetbal, de biljarttafel en de videospelletjeskamer. Onze missie: dat u zich thuis kunt voelen tijdens uw verblijf!

Alles om een kwaliteitsvakantie in de Loire-Atlantique door te brengen.

Houd er rekening mee dat onze camping een aantal sport- en recreatiemogelijkheden heeft om de sporter in u wakker te schudden. Natuurlijk vindt u hier het zwem- of ontspanningscentrum, maar ook het multisportterrein voor voetbal- of basketbalwedstrijden, om nog maar te zwijgen van het volleybalveld, de tafeltennistafels, de trampolines, de speeltuin voor de kinderen...... Het is niet nodig om te zeggen, sportief of luieren, het is goed om op vakantie te zijn in Zuid-Bretagne op camping Château du Petit Bois!

Goed om te weten:

- Wifi is gratis op de hele camping.
- het animatieprogramma wordt getoond bij de receptie.
- De winkels in het centrum van Mesquer liggen op minder dan 1 km van de camping.

 
Ligging
Situation de notre camping en Loire Atlantique
CAMPING LE CHATEAU DU PETIT BOIS ***
Camping de Loire Atlantique près de Guérande et de la Bretagne Sud
1820, route de Kerlagadec
44420 Mesquer
Loire Atlantique / Pays de la Loire - France

Tel. : 00 33 2 40 42 68 77
E-mail: info@campingdupetitbois.com
Latitude : 47.397116 - Longitude : -2.472077
Opening
Horaires d'ouverture du camping à Mesquer en Loire-Atlantique

Plaats van 31/03/19 tot 29/09/19
Stacaravan van 23/03/19 tot 03/11/19

Ontvangtijden: 9u-12u / 14u-18u
 
Documenten (pdf)
Tarieven Contracten Brochure Plan Verzekering annulering
Camping ACSI Camping ANCV Camping ANWB Camping Alan Rogers Camping avec wifi
Nuttige links