Assérac in het noorden van het schiereiland Guérande

Op 10 minuten van de camping wacht u een authentieke en 100% natuurlijke sfeer in Assérac. Ontdek wilde en ongerepte zeegezichten die geschikt zijn voor allerlei activiteiten tijdens uw strandvakantie aan de Atlantische kust.


Ontspanning en vrije tijd op de stranden van Assérac

De baai van Pont-Mahé is geclassificeerd als een Natura 2000-gebied, een bewijs van de rijke biodiversiteit. Dit scheidt de Loire-Atlantique van het departement Morbihan. Het strand van Pont-Mahé, grenzend aan de zeedennen, biedt u aangename verrassingen tijdens uw campingvakantie in Zuid-Bretagne: het laatste profiteert van een microklimaat dat de temperatuur van de lucht en vooral van het water verhoogt (28° kan gemakkelijk worden bereikt tijdens de zomer). Het is niet voor niets dat het ook bekend staat als "de westelijke Middellandse Zee"! Nog een ander mooi aspect: het strand is ondiep en u kunt tientallen meters lopen, maar u zult altijd met uw voeten in het water staan! Behoorlijk geruststellend, is het niet? Als u op zoek bent naar een familiestrand in de Loire-Atlantique, dan hoeft u niet verder te zoeken! Als we hier een beetje Bretonse wind aan toevoegen, begrijpen we al snel waarom deze plek zo gewaardeerd wordt door kitesurfers, windsurfers en andere watersportliefhebbers. Vindt u het leuker om te voet te vissen? Assérac zal ook iets hebben om u tevreden te stellen!


Een wandeling in Assérac om te genieten van een goede kom met gejodeerde lucht.

Prachtige wandelingen, fietstochten en zelfs paardrijden wachten op u aan zee in Assérac. Hier is het strand op het platteland in een ruimte waar fauna en flora in harmonie met de mens samenleven. Via een kustpad kunt u de landschappen van de Pen Bé traict en de stranden van de oester- en mosselparken van Pen Bé ontdekken. U geniet van een prachtig panoramisch uitzicht op Mesquer en u kunt in de voetsporen treden van het Bassin du Mès en het beroemde zout van Guérande. Als u op zoek bent naar een verkwikkende en verkwikkende plek tijdens uw kampeervakantie in de Loire-Atlantique, dan bent u ongetwijfeld aan het juiste adres!

 
Ligging
Situation de notre camping en Loire Atlantique
CAMPING LE CHATEAU DU PETIT BOIS ***
Camping de Loire Atlantique près de Guérande et de la Bretagne Sud
1820, route de Kerlagadec
44420 Mesquer
Loire Atlantique / Pays de la Loire - France

Tel. : 00 33 2 40 42 68 77
E-mail: info@campingdupetitbois.com
Latitude : 47.397116 - Longitude : -2.472077
Opening
Horaires d'ouverture du camping à Mesquer en Loire-Atlantique

Plaats van 31/03/19 tot 29/09/19
Stacaravan van 23/03/19 tot 03/11/19

Ontvangtijden: 9u-12u / 14u-18u
 
Documenten (pdf)
Tarieven Contracten Brochure Plan Verzekering annulering
Camping ACSI Camping ANCV Camping ANWB Camping Alan Rogers Camping avec wifi
Nuttige links