Vakantieverblijven en campings in de Loire-Atlantique

U heeft ervoor gekozen om op kampeervakantie te gaan in Zuid-Bretagne om te genieten van de Atlantische Oceaan en de vele troeven van de Loire-Atlantique? Camping Le Château du Petit Bois in Mesquer nabij de zee is een perfect vertrekpunt voor al uw sightseeing tours. Onze camping beschikt over een aangenaam bosrijk park van 10 hectare met 231 plaatsen, afgebakend door heggen of struiken, waarvan 126 kampeerplaatsen. In deze groene en ruime omgeving kunt u gezellige momenten delen met familie of vrienden, maar ook genieten van alle activiteiten die de camping te bieden heeft, tussen de sportactiviteiten en de gezellige avonden door.

Onze plaats

Onze 3-sterren camping in Zuid-Bretagne biedt u royale campings met een oppervlakte van ongeveer 100 m² voor uw tent, caravan of camper. In gebieden die uw privacy respecteren, kunt u genieten van de verschillende faciliteiten van de nabijgelegen camping: multisportterrein, waterpark, trampolines voor kinderen, ... Een geweldige manier om tot rust te komen voor een dagje ontspanning aan het strand of een wandeling of fietstocht langs de Atlantische kust. Afhankelijk van uw voorkeur, aarzel dan niet om een plaatsje in de zon of meer in de schaduw te vragen, wij passen ons aan volgens de beschikbaarheid. Het enige wat u hoeft te doen is zich te vestigen in het hart van deze oase van rust voor een 100% natuurlijk verblijf in de Loire-Atlantique.


Onze accommodaties

We hebben verschillende soorten stacaravans die geschikt zijn voor 2 tot 6 personen. Onze accommodaties beschikken over alle noodzakelijke faciliteiten voor uw comfort en levenskwaliteit tijdens uw verblijf in de buurt van de Atlantische Oceaan. Zo zijn al onze stacaravans uitgerust met een tuinmeubilair of een houten terras om speciale momenten door te brengen met familie of vrienden in een groene omgeving. Of u nu een barbecue liefhebber bent of een fan van de frites die ons barrestaurant aanbiedt, u zult genieten van een goede maaltijd in de open lucht terwijl u geniet van de zomerzon.

Of u nu kiest voor een kampeerplaats of een huuraccommodatie voor een stacaravan, camping le Château du Petit Bois zal uw kleine paradijselijke hoekje zijn waar u tussen twee bezoeken aan Zuid-Bretagne in uw eigen tempo en naar uw wensen kunt ontspannen.

 
Ligging
Situation de notre camping en Loire Atlantique
CAMPING LE CHATEAU DU PETIT BOIS ***
Camping de Loire Atlantique près de Guérande et de la Bretagne Sud
1820, route de Kerlagadec
44420 Mesquer
Loire Atlantique / Pays de la Loire - France

Tel. : 00 33 2 40 42 68 77
E-mail: info@campingdupetitbois.com
Latitude : 47.397116 - Longitude : -2.472077
Opening
Horaires d'ouverture du camping à Mesquer en Loire-Atlantique

Plaats van 31/03/19 tot 29/09/19
Stacaravan van 23/03/19 tot 03/11/19

Ontvangtijden: 9u-12u / 14u-18u
 
Documenten (pdf)
Tarieven Contracten Brochure Plan Verzekering annulering
Camping ACSI Camping ANCV Camping ANWB Camping Alan Rogers Camping avec wifi
Nuttige links